Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Design-By-Liz

Voorwaarden:

Voor alle werk dat op deze website is opgenomen geldt dat het met de hand is gemaakt en van alle modellen is gegarandeerd maar één exemplaar verkrijgbaar in één garen en / of kleur.

Het model kan dus in meerdere versies beschikbaar zijn, maar je hebt altijd een uniek exemplaar.

Garantie

Alle handwerk moet

met de hand gewassen worden

-zie wasvoorschriften op de verpakking-

en liggend worden gedroogd.

Nieuw garen, vooral katoen, geeft altijd af de eerste paar wasbeurten vanwege de overtollige verf. Daarom adviseer ik om de eerste paar keren de items met een kleurenvangdoekje te wassen, of azijn aan het water toe te voegen. Alleen dan kan ik de kwaliteit van het werk garanderen. Wanneer je toch niet tevreden bent, hoor ik dat wel graag zodat we samen kunnen zoeken naar een oplossing. Ik wil graag tevreden klanten en doe er alles aan om de kwaliteit hoog te houden.

Algemeen:

Prijzen

In euro per item, incl. BTW.

Postverzending in binnen- en buitenland is niet bij de prijs inbegrepen. (Gemiddeld kost het verzenden van een pakket ongeveer € 6,95).

Betaling

Betaling van 50% van de prijs bij opdracht en 50% bij levering.

Voor artikelen uit voorraad geldt: betalen bij afhalen.

Bij verzending per post: Betaling vooraf.

Levertijden

Deze zijn per item vermeld. Daar waar

in overleg staat, wordt een termijn afgegeven gebaseerd op de verwachte productietijd, beschikbaarheid van materialen en lopende bestellingen.

Levering

Brengen / afhalen in overleg. Neem hiervoor telefonisch of per e-mail contact met mij op. Mijn gegevens staan voor je op de contactpagina.