Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Design-By-Liz

Hulpmiddelen

Voor iedereen die gebruik maakt van hulpmiddlene en daar af en toe wel eens mee mag worden opgevrolijkt heb ik een leuke serie hoezen en custom-made toepassingen ontworpen. Bijvoorbeeld een hoes voor een saaie voedingstas, een pittige opknapper voor je rollator of rolstoel en een paar vrolijke Kruk Sokx en Supporters.


Kijk maar eens bij de foto's of het wat voor je is. Ik help je graag je dag iets op de vrolijken.

Voedingstas-hoezen

Als eten lastig wordt kun je een voedingstas meenemen. Helaas zijn die niet altijd even gezellig om mee te nemen. Er werd aan mij gevraagd om een vrolijker hoes te maken voor zo'n speciale tas. Dat was een hele uitdaging maar ik ging hem maar wat graag aan. Kijk bij de foto's hieronder om te zien hoe zo'n hoes er uit kan zien. Heb je interesse? Stuur me dan even een e-mail of bel me. Ik help je graag.


Deze hoes is gemaakt voor een Micrel tas, een zwarte rugzak die wel wat kleur kon gebruiken. De hoes is van 100% katoen en heeft draagbanden met synthetische sluitingen, dus prima wasbaar (eerste paar keren wel apart wassen met een kleurenvangdoekje)

Kruk Sokx

Om je kruk(-ken) een wat vlottere uitstraling te geven en eens niet de aandacht te vestigen op het feit dat je ze nodig hebt maar omdat ze zo leuk zijn kun je een kous om je kruk laten maken. Dit gebeurt altijd op maat, dus je kruk zal even moeten komen logeren.

Een setje kruk Sokx kost € 25.00 en per stuk kosten ze € 15.00

Walk'n Talk, rollatorpimp

Ook voor een rollator is er een leuke oplossing gevonden. Zo wordt het een "praat-stuk" en breng je wat kleur en vrolijkheid in je leven.


De prijs van een rollator-make-over is op aanvraag, afhankelijk van je wensen en de mogelijkheden.

Op dit moment wordt er een rollator voorzien van leuke kleuren en foto's worden zo snel mogelijk op deze website geplaatst. Deze rollator gaat voor een sociaal project in Haaksbergen worden ingezet.